ANA loretteklooster hannelore veelaert DSC00805 uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen

ONTWERP + UITVOERING

WAY OF WORKING EXPLAINED

Ons verhaal samen begint steeds met een diepte-interview waarbij we jou als klant beter willen leren kennen. Hoe leef jij in jouw huis? Waarvoor staat je horecazaak? Hoe gaat je praktijk in zijn werk? We willen ten volle teweten komen hoe je de ruimtes in je woning beleeft.

Aan de hand van dit diepte-interview gaan wij aan de slag en maken wij enkele ontwerpen op maat. Want bij ons staat de klant centraal en vorm jij de leidraad doorheen het hele proces.

We vinden het heel belangrijk dat jij je goed voelt bij het ontwerp en dat je er de tijd voor neemt. Daarom nemen we de tijd om samen met jou na te denken over de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat het ontwerp perfect bij je past.

Na de ontwerpfase maken wij een gedetailleerde financiële analyse, waarbij we samen met jou kijken naar het budget en de haalbaarheid van de droom. We gaan na wat er mogelijk is binnen het budget en wat eventueel geschrapt kan worden.

Als we het eens zijn over het ontwerp en de financiële analyse, gaan we het uitvoeringsdossier opstarten en de aannemers contacteren. We organiseren ook een materialendag waarbij we verschillende materialen aan jou voorstellen, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Bij Design Studio Anneke Crauwels doen we steeds aan budgetmanagement en bekijken we elke offerte zorgvuldig.

Wanneer je kiest voor ons ontwerp + uitvoering pakket, zorgen wij altijd voor de finishing touch door het project te voorzien van een uitgebreid stylingdossier.

ANA Interieur c The Fresh Light 003 uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen