ANNEKE CRAUWELS

START

Anneke groeit op in een ondernemende familie en krijgt zo een flinke dosis drive en bezieling met de paplepel mee. Al vroeg raakt ze gefascineerd door interieur en architectuur. Samen met haar mentor, Ariane Van Craen, kan ze deze passie delen.

Na haar studie interieur doet Anneke ervaring op  bij het architectenbureau Inarco. Ze bouwt een interieurafdeling bij het Mechelse Tailormate mee uit.

Ondertussen richt ze onder de naam AnA interieur haar eigen interieurbureau op en werkt ze samen met architect Ariane Van Craen verschillende interieurprojecten uit (Sava, M-eatery, Loretteklooster). Ze werkt tussentijds nog een bachelor real estate af.

Dat Anneke een duizendpoot is, is een understatement.

PALMARES

Op korte tijd ontwerpt en realiseert ze heel wat exclusieve interieurprojecten voor particulieren, bedrijven en horeca-ondernemers, zoals De Vleeshalle, restaurant M-Eatery en Onder-den-Toren op haar palmares. Hierdoor groeit ze al snel uit tot een toonaangevende hedendaagse ontwerper in Mechelen. Geliefd om haar passie, joie de vivre en unieke signatuur. Voor Anneke is interieurarchitectuur geen job maar een levensstijl. Al snel brengt ze een sterk team samen dat haar passie deelt.

VISIE

Openheid, gelaagdheid en transparantie staan centraal in de architecturale visie van Anneke. Nauwkeurige en uitgepuurde ingrepen in de aanwezige structuren van elk pand creëren een ruimtelijk gevoel, visuele orde en mentale rust. Optimale lichtinval en strakke ontwerplijnen in combinatie met natuurlijke, edele en karaktervolle materialen zoals natuursteen en hout, zorgen voor een inspireerde omgeving.

DESIGN STUDIO ANNEKE CRAUWELS

De missie, visie en waarden van AnA interieur evolueren in die mate dat het bedrijf vanaf nu verder gaat onder de nieuwe naam “Design Studio Anneke Crauwels”. Anneke’s typische signatuur, persoonlijke aanpak en flair blijven centraal staan bij elk project. Particulieren en ondernemers kunnen terecht bij Design Studio Anneke Crauwels voor het ontwerp en de realisatie van high-end residentiële projecten, kantoren en horecazaken. Van het bedenken van een totaalconcept tot het aanbrengen van de juiste accenten met goedgekozen meubels en accessoires.

THE TEAM