SPIN-OFF DESIGN DEPARTEMENT

Studio

Samen op zoek naar de perfect look & feel voor je interieur

Advies

Studio is een spin-off van het design departement. Bij Design Studio Anneke Crauwels kan je ook terecht voor een ontwerp, zonder je onmiddellijk te verbinden aan de uitvoering ervan.

We creëren ruimtes die een verhaal vertellen. En dat niet alleen. Ons doel is om de ruimte te laten spreken. We geloven erin dat jouw ruimte een rust en inspiratie kan bieden.

We helpen je om een stijlvol interieur samen te stellen en helpen je persoonlijk de meest sfeervolle inrichting en sprekende meubels te kiezen. We want to be your interiorbuddy. Je ontvangt van ons een persoonlijk interieurontwerp op maat.

Styling

Is je woning al bijna in orde, maar mist het nog net die afwerking om het huiselijker, gezelliger of stijlvoller te maken?

Soms heb je gewoon nood aan iemand die je helpt om het potentieel van je woning te zien. Iemand die laat zien hoe je jouw interieur met een paar kleine ingrepen omtovert tot een plaatje uit een magazine. Wij komen graag bij je langs met bepaalde items of bezoeken samen woonwinkels en showrooms. Styling is vaak een kwestie van durven en doen. Wij geven je graag een duwtje in de juiste richting. Dankzij ons advies zie je zelf de mogelijkheden van je interieur en weet je precies wat je moet doen. Risico's nemen is leuker met een designer aan je zij.

Om je alvast op weg te helpen maakten we een aantal lookbooks. En in de shop kan je zelf de eerste stappen naar een nieuw interieur zetten.

Wil je meer weten?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons

Ontdek onze projecten

ANA Woning Ilse c The Fresh Light 012 uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen

ILSE MERTENS

Ilse Mertens, vennoot bij advocatenkantoor Mahla , moet zowat de hardst werkende advocate in Mechelen zijn. Zeven jaar geleden verbouwde ze haar huis net buiten het stadscentrum: een prachtig pand met fantastische ruimtes. Maar er ontbrak iets, en dan kwam Design Studio Anneke Crauwels in beeld.

Read More

ANA XKS hannelore veelaert DSC00290 lo res uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen

XKS

“Ik zoek iemand die ons bijzonder reisbureau kan inrichten,” dat was de mail die Design studio Anneke Crauwels ontving van Kristof. En of het bijzonder geworden is?

Read More

Anneke Crauwels Cent Pour Cent Hannelore Veelaert DSC00357 lo res uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen

CENT POUR CENT: TÊTE-À-TIJD

Axel en Anneleen gaven Ariane en Anneke de opdracht om hun succesvolle restaurant CentPourCent te Sint-Katelijne-Waver een make-over te geven ter ere van hun tienjarig bestaan. De coronacrisis en bijbehorende maatregelen stelde het viertal echter voor een extra uitdaging, die ze met beide handen aangrepen. Op twee weken tijd werd een nieuwe locatie gezocht, gevonden en ingericht en ondertussen worden de plannen voor de originele Cent Pour Cent enkel ambitieuzer...

Read More