AnnekeCrauwels Team uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen

De uitdaging?

We winden er liever geen doekjes om. Design Studio Anneke Crauwels ziet het groots. We willen trending zijn en authentiek tegelijk. We willen top of mind zijn bij mensen of bedrijven die denken aan een serieuze en smaakvolle bouw of renovatie. Bij Studio Anneke Crauwels draait alles rond het creëren van een thuisgevoel, of dat nu in een gezinswoning is of in een bedrijf. Thuiskomen is het mooiste gevoel dat er is. En lager zullen we onze lat dus nooit leggen. We werken samen met aannemers van de bovenste schuif en verwachten van onze eigen mensen dezelfde ingesteldheid: never settle. Je zal nauw samenwerken met Anneke zelf alsook met Fre die alle lopende projecten overschouwt en opvolgt.

Jouw troeven!

De wereld van social media kennen geen geheimen meer voor jou. Meer nog, je bent steeds op zoek naar het meest optimale kanaal voor de meest sprekende boodschap. En je hebt ook geen schrik om te experimenteren binnen de strategische contouren van de communicatietargets. Je gelooft dat externe communicatie key is voor de slagkracht van een dynamisch en innoverend bedrijf. Je bent bekend met Meta Advertisement tool, Instagram en TikTok. Maar ook moodboards creëren op Pinterest is voor jou een walk in the park. Je kan een contentplanning maken die onze monden doet openvallen van verbazing en je kruipt bovendien ook graag in je pen om vloeiende copy uit je mouw te schudden. Daarbij verwachten we van jou blogs over de nieuwste interieur(r)evoluties, interviews met key players in onze sector en de branding en copywriting op de website van Anneke Crauwels Home.

How about us?

Design Studio Anneke Crauwels  is één van de snelst groeiende interieurarchitectenbureaus op de markt vandaag. Het portfolio van het bedrijf is zo uiteenlopend dat de uitdagingen niet min zijn, maar de kans op netwerken en zelfontplooiing des te groter zijn. We bieden jou een werkplek in het hartje van het bruisende Mechelen waar je terecht komt bij the A-Team, een gemotiveerde bende mensen met allemaal hetzelfde doel voor ogen.