KNZ6086 uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen
LUISTEREN, NADENKEN ÉN DOEN

Interieur

Voor elk interieurproject werken wij een uniek concept uit, dat we daarna tot in het kleinste detail uitwerken.

Elk project vertrekt vanuit een heldere visie, precies datgene wat jou als klant gelukkig maakt. We gaan samen met jou op zoek naar manieren om het bestaande pand op te waarderen. De originele structuren van het gebouw vormen voor ons een belangrijk vertrekpunt om een uitzonderlijk interieur te realiseren. Onze focus op structuur zorgt niet alleen voor een openheid en transparantie, maar ook voor gelaagdheid in al onze projecten.

Het eindresultaat is een plek waar je kan thuiskomen. Waar je rust, maar ook inspiratie vindt. Een aangename sfeer die ademruimte en gezelligheid biedt. Een levendige omgeving door de afwerking met natuurlijke, edele materialen.

Voor ons is de making off even sexy als het design. We staan met veel plezier en energie op de werf.

Design Studio Anneke Crauwels, dat is een creatief idee, strak uitgevoerd. Met andere woorden: luisteren, nadenken én doen.

Fijn klantencontact vormt de rode draad door ons werk. Als interieurarchitecten hechten we bijzonder veel waarde aan de wisselwerking tussen opdrachtgever en bureau. Elk verhaal is uniek. Dat blijkt uit de interviews met onze klanten, dus neem zeker de tijd om onze projecten te ontdekken!

Contacteer ons

Ontdek onze projecten

ANA JensAntoine Hannelore Veelaert DSC08858 HDR lo res uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen

JENS EN ANTOINE

“Raar dat ze mij hier nodig hebben,” dacht Anneke toen ze voor het eerst in het appartement van Jens en Antoine binnenstapte. Schitterende authentieke details, een mix van antiek meubilair en designklassiekers, zorgvuldig gecureerde kunst... de begane grond van het Antwerpse herenhuis had op het eerste zicht alle troeven in huis om de cover van een designmagazine te halen.

Read More

ANA Interieur c The Fresh Light 039 uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen

Project in de kijker: ONDER DEN TOREN

Een prosecco drinken met zicht op de Sint-Romboutstoren, dat was Annekes enige vereiste voor haar eigen woning. Zoals altijd ging ze all the way en belandde er pal onder. Ze vond een casco appartement dat ze helemaal zelf kon inrichten en nu als referentie kan gebruiken. Haar vriend Filip zet zich er even bij voor het interview.

Read More

ANA Nice Hannelore Veelaert DSC00351 uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen

nICE!

Onderweg naar het nieuwste ijssalon in Oud-Heverlee, waan je je al op vakantie. Glooiende velden en groene bossen wisselen elkaar af, tot je voor de deur van nICE! beloond wordt met de kers op de taart: de idyllische vijvers van De Zoete Waters. Het dakterras van het ijssalon lonkt uitnodigend en belooft een prachtig uitzicht over het recreatiedomein. Geen wonder dat eigenaars Kristof en Leen koste wat kost dit pand in handen wouden krijgen!

Read More