KNZ6086 uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen
CHERISH LIVING

Interieur

Voor elk interieurproject werken wij een uniek concept uit, dat we daarna tot in het kleinste detail uitwerken. Alles moet kloppen.

Elk project vertrekt vanuit een heldere visie, precies datgene wat jou als klant gelukkig maakt. We gaan samen met jou op zoek naar manieren om het bestaande pand op te waarderen. De originele structuren van het gebouw vormen voor ons een belangrijk vertrekpunt om een uitzonderlijk interieur te realiseren. Onze focus op structuur zorgt niet alleen voor een openheid en transparantie, maar ook voor gelaagdheid in al onze projecten.

Het eindresultaat is een plek waar je kan thuiskomen. Waar je rust, maar ook inspiratie vindt. Een aangename sfeer die ademruimte en gezelligheid biedt. Een levendige omgeving door de afwerking met natuurlijke, edele materialen.

Voor ons is de making off even sexy als het design. We staan met veel plezier en energie op de werf.

Fijn klantencontact vormt de rode draad door ons werk. Jij bent de sturende kracht achter al onze ideeën. Elk verhaal is uniek. Dat blijkt uit de interviews met onze klanten, dus neem zeker de tijd om onze projecten te ontdekken!

Contacteer ons

Ontdek onze projecten

AC anneke crauwels centpourcent hannelore veelaert A7405480 HDR uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen

EEN THUISGEVOEL VAN CULINAIRE VERFIJNING

Axel en Anneleen, de trotse eigenaars van het gastronomische juweeltje Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver, besloten na jaren van succesvol ondernemen dat het tijd was voor een frisse wind in hun geliefde restaurant. In 2021 koos het koppel opnieuw voor de bekwame expertise van Anneke en Ariane, het designerduo achter de doordachte styling van het eveneens door Axel en Anneleen geleide pop-up concept: Tête-à-tijd.

Read More

ANA Gasthof Hoeve c The Fresh Light 063 uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen

DE NATUUR NAAR BINNEN GEBRACHT

Na een turbulent verleden, waarbij het pand in 2014 werd getroffen door een brand en het geheel werd omgetoverd tot een ruïne, komt de hoeve weer helemaal tot zijn recht. Anno 2019 kan je er terecht voor een overheerlijke lunch en diner en is het een bloeiende zaak geworden. De Gasthofhoeve in Zemst werd gerenoveerd en opnieuw ingericht onder het wakend oog van Pascal Van Himste, eigenaar van o.a. restaurant M-EATERY en café Boesj aan het Mechelse station. Onder het motto never change a winning team schakelde hij opnieuw Anneke Crauwels in voor de projectopvolging en interieurinrichting.

Read More

EHMO DEPANNE 129 uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen

EXTREME MAKEOVER – MAANKIND

Koen en Gwenny zijn een warme familie met een bijzonder verhaal. Hun zoon, Ilano, lijdt aan een uiterst zeldzame huidziekte waardoor het minste contact met daglicht voor hem levensgevaarlijk is. Deze ziekte heeft niet alleen een grote impact op het leven van Ilano, maar ook op dat van zijn ouders en zijn zusje Amilou. Het team van Extreme Makeover Vlaanderen zette zich tot het uiterste in om het gezin te helpen en terug wat licht in hun leven te brengen.
In dit artikel blikken interieurdesigner Anneke en regisseur Tine samen terug naar een aangrijpende derde aflevering. Maankind, een verhaal van angst en onzekerheid, maar ook van liefde, moed en doorzettingsvermogen.Elke aflevering blikt Anneke met iemand van het Extreme Makeover-team terug op het verbouw avontuur en deze week is dat met creatieve duizendpoot, Dieter Meul. Anneke en Dieter, de experts van Extreme Makeover Vlaanderen kijken in dit artikel samen terug naar een hartverwarmende tweede aflevering. Pleeggezin, het verhaal van een warm gezin dat op zoek is naar een warme thuis.

Read More