KNZ6086 uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen
CHERISH LIVING

Interieur

Voor elk interieurproject werken wij een uniek concept uit, dat we daarna tot in het kleinste detail uitwerken. Alles moet kloppen.

Elk project vertrekt vanuit een heldere visie, precies datgene wat jou als klant gelukkig maakt. We gaan samen met jou op zoek naar manieren om het bestaande pand op te waarderen. De originele structuren van het gebouw vormen voor ons een belangrijk vertrekpunt om een uitzonderlijk interieur te realiseren. Onze focus op structuur zorgt niet alleen voor een openheid en transparantie, maar ook voor gelaagdheid in al onze projecten.

Het eindresultaat is een plek waar je kan thuiskomen. Waar je rust, maar ook inspiratie vindt. Een aangename sfeer die ademruimte en gezelligheid biedt. Een levendige omgeving door de afwerking met natuurlijke, edele materialen.

Voor ons is de making off even sexy als het design. We staan met veel plezier en energie op de werf.

Fijn klantencontact vormt de rode draad door ons werk. Jij bent de sturende kracht achter al onze ideeën. Elk verhaal is uniek. Dat blijkt uit de interviews met onze klanten, dus neem zeker de tijd om onze projecten te ontdekken!

Contacteer ons

Ontdek onze projecten

EHM IEPER 108 uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen

EXTREME MAKEOVER – DROMENBOUWER

Inge en Noah, moeder en zoon met toch wel een heel speciaal en warm verhaal, verloren hun partner en papa, Thijs. Thijs besloot om uit het leven te stappen nadat het verlies van zijn vader hem teveel werd. Thijs was een man met vele ideeën en plannen, een echte dromenbouwer. Hij was van hun huis een utopische wereld aan het maken, waar verbeelding, speelsheid, experiment en gezelligheid elkaar zouden ontmoeten. Na het overlijden van Thijs bleven Inge en Noah verweesd achter rouwend om het verdriet van hun partner en papa. Dit in een huis en tuin die nog vele onafgewerkte dromen kende en ook heel wat technische mankementen verborg. Het was nu aan het team van Extreme Makeover Vlaanderen om deze dromen van Thijs te vervolledigen en Inge en Noah een afgewerkt huis te geven. Anneke Crauwels, Tom Callebaut en Tom Van Doninck delen hun ideeën rond de eerste aflevering. Dromenbouwer, samen bouwen aan dromen.

Read More

ANA loretteklooster hannelore veelaert DSC00805 uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen

VAN LEEGSTAAND KLOOSTER NAAR WARME THUIS

Geert en Sylvie zijn geboren en getogen in Mechelen, maar het leven bracht hen naar het zuiden van Frankrijk. Tussen vin et Boursin brachten ze hun drie kinderen groot in een dorpje zo’n drie kwartier ten zuiden van Montpellier. Maar ondertussen groeide ook hun verlangen om terug te keren naar Mechelen. Onder impuls van hun oudste dochter versnelden ze de verhuis richting België. In het voormalige Loretteklooster vonden ze een nieuwe thuis: weg van de velden, midden in de stad.

Read More

ANA Interieur c The Fresh Light 038 uai | Design Studio Anneke Crauwels | Interieur | Mechelen

Project in de kijker: EEN THUIS MET KARAKTER

Een prosecco drinken met zicht op de Sint-Romboutstoren, dat was Annekes belangrijkste vereiste voor haar eigen woning. Zoals altijd ging ze all the way en belandde er pal onder. Ze vond een casco appartement dat ze helemaal zelf kon inrichten en nu als visitekaartje kan gebruiken voor haar werk met Design Studio Anneke Crauwels.

Read More